Петя Пеева, гр. Бургас 8000, GSM: 0887 634891, aromarelax@abv.bg

Посетете ни във Фейсбук

За безплатна информация за нови статии, промоции и продукти от AROMARELAX.EU, моля въведете вашето име и валиден имейл.masaji1.jpg
Начало
ВНИМАНИЕ: Този сайт дава обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалисти!!! Авторката не носи отговорност за проведено самолечение!!!
Печат Е-мейл
Лицензиран курс по класически масаж от 19.08.2013
Започна записването за лицензиран професионален курс по класически масаж.

Курсът включва класически, меден, козметичен, вендузен и ароматерапевтичен масаж и е предназначен за тези от вас, които искат да се занимават професионално с масажи, както и за тези, които искат да се запознаят с масажните техники и да ги прилагат на свои близки с лечебна цел или просто за релакс. Заповядайте! Ще бъде интересно!

По време на курса се работи само с натурални ароматерапевтични продукти и по възможност с биосертифицирана козметика. С една дума – нашите курсисти работят с продуктите на бъдещето. А това е нещо, което интелигентните клиенти оценяват.

Издава се лицензиран сертификат на МОМН, валиден и в чужбина. Цена - 500 лв при заплащане на цялата сума преди започване на курса и 550 лв при доплащане в първия ден на курса.

На курса получавате:
       · Работни материали, които остават за вас
       · Отстъпки от следващи курсове
       · Държавен сертификат

Квалифицирани преподаватели с 20 годишен опит.

Вижте пълната програма, както и другите предлагани курсове в отдел Курсове.

Образованието е инвестиция! Smile

 
< Предишна   Следваща >