Петя Пеева, гр. Бургас 8000, GSM: 0887 634891, aromarelax@abv.bg

Посетете ни във Фейсбук

За безплатна информация за нови статии, промоции и продукти от AROMARELAX.EU, моля въведете вашето име и валиден имейл.candles_0000001715.jpg
Начало Цени
ВНИМАНИЕ: Този сайт дава обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалисти!!! Авторката не носи отговорност за проведено самолечение!!!
Цени Печат Е-мейл

М А С А Ж И

МасажиМасажиМасажи 
Цените с карта важат при предварително заплащане на пакет от 5 процедури по избор. Отстъпката е 10%. Картата важи  50 дни
Цени за лоялни клиенти: От всички заплатени процедури натрупвате бонус точки. На всеки 20 лв получавате 1 бонус точка=1 лв. Минималната натрупана сума, която можете да използвате за безплатна процедура е 20 лв. Първоначално условие да получите вашата карта е 3 посещения в рамките на 2 месеца. Програмата важи и за закупилите карти за 5 или 10 процедури, процедури в промоция и ваучери за подарък.

АРОМАТЕРАПЕВТИЧНИ МАСАЖИ НА ТЯЛО

 Процедура: Време Цена Цена с карта Цена за лоялни клиенти

 Кралски масаж
 
(масаж с висококачествени етерични и растителни масла за специфични проблеми)

60 мин 40 лв  36 лв
 38 лв
 Частичен масаж
30 мин 20 лв
 18 лв
 19 лв
 Меден масаж на гръб
 (за извличане на токсини)
30 мин 20 лв
 18 лв
 19 лв
 Антицелулитен масаж
 (с етерични масла и какаово масло)
45 мин 40 лв
 36 лв
 38 лв
 Отслабващ масаж 
 (индивидуален подход)
90 мин 60 лв
 54 лв
 57 лв

Ново КИТАЙСКИ МАСАЖИ

 Процедура: Време Цена Цена с карта
Цена за лоялни
клиенти

 Китайски масаж на стъпала
 (масаж на стъпала и подбедрици)
30 мин 30 лв
27 лв
28 лв
 Китайски масаж на глава
 (масаж на глава и масажна яка)
30 мин
30 лв 27 лв
28 лв
 Китайски масаж на гръб 
 (масаж на гръб, рамене и кръст)
45 мин
40 лв 36 лв
38 лв
 Китайски масаж на гръб и глава 60 мин
50 лв
45 лв
47 лв
 Китайски масаж на гръб, глава и стъпала 90 мин
60 лв
54 лв
57 лв

СПА МАСАЖИ НА ТЯЛО

 Процедура: Време Цена Цена с карта Цена за лоялни клиенти
 Какаово изкушение
 (с какаово масло и етерични масла)
60 мин 50 лв  45 лв
 47 лв
 Биомасаж на тяло 
 (с биосертифицирани масла)
60 мин 60 лв  54 лв
 57 лв
 Пиндасведа с билкови торбички
 (Аюрведа масаж на тяло и лице)
75 мин 60 лв  54 лв
 57 лв
 Парафинова маска на ръце
 (суха кожа, артрит, студени или уморени ръце)
20 мин 10 лв  9 лв
 9 лв
 Парафинова маска на стъпала Ново
 (студени или уморени крака, за меки петички)
20 мин 15 лв  13 лв
 14 лв

КОЗМЕТИЧНИ МАСАЖИ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

 Процедура: Време Цена Цена с карта Цена за лоялни клиенти
 Козметичен биомасаж - anti-age
 (масаж с биосертифицирани масла и серуми)
30 мин
25 лв
 22 лв
 23 лв
 Пиндасведа
 (Аюрведа масаж с топли билкови торбички)
30 мин
25 лв
 22 лв
 23 лв
 Масаж със скъпоценни камъни
 (за балансиране на енергиите)
30 мин
25 лв
 22 лв
 23 лв

ПАКЕТИ ЗА ТЯЛО И ЛИЦЕ

 Процедура:
Време
Цена
Цена с карта Цена за лоялни клиенти
 Кралски и anti-age биомасаж на лице
 (кралски масаж на тяло и масаж на лице с биомасла)
90 мин
60 лв
 54 лв
 57 лв
 Кралски и масаж и пиндасведа/скъпоценни камъни
 (кралски масаж на тяло и масаж на лице със билкови торбички или скъпоценни камъни)
90 мин
60 лв
 54 лв
 57 лв
 Какаово изкушение за тяло и лице 
 (с какаово и етерични масла)
90 мин
70 лв
 63 лв
 66 лв
 Биомасаж на тяло и лице 
 (масаж на тяло и лице с биомасла)
90 мин
80 лв  72 лв
 76 лв

   Повече информация за всички масажи следва по-долу

НовоКИТАЙСКИ МАСАЖИ

Китайски масаж на стъпала и подбедрици
Китайският масаж на стъпалата включва масаж на подбедриците и стъпалата. Подходящ е за хора с уморени крайници, отоци, болки, разширени вени (не се работи директно върху вените, но масажът подобрява движението на кръвта и предотвратява образуването на тромби), чести схващания и болезнени крампи. Недобрата форма на стъпалото може да е причина за болки в гърба. По стъпалото се намират рефлексните зони на цялото тяло. Обработването само на стъпалата има ефект на цял масаж, особено ако нямате време. Масажът е едновременно релаксиращ и тонизиращ. Краката се усещат леки и ефирни. След него няма да ходите, а ще летите. Като допълнение се използват етерични смеси за конкретните проблеми – кипарис, розмарин, розово дърво, жасмин, петигрен.
Китайски масаж на гръб, рамене и кръст
Китайският масаж на гръб включва подготвителен масаж на гърба и работа по специалните точки на гърба. Техниките се подбират според специфичните нужди. Масажът е особено подходящ за хора със сериозни и хронични проблеми като плексит, дископатия, ошипяване, проблеми от обездвижване или работа в седнало положение и множество болести на гръбначния стълб. Облекчаването се усеща веднага след масажа. Има по-силен и дълбок ефект от класическия масаж. Масажът се работи с ръце, вендузи, лакти и специално подбрани за вас етерични смеси като черен пипер, мащерка, джинджифил, кориандър, лайка и други.  
Китайски масаж на  глава и масажна яка
Китайският масаж на масажна яка и глава е подходящ за хора с главоболие, болки от ошипяване, схваната шия и рамене. Лошото кръвоснабдяване в областта на шията и главата води до главоболие, нервно напрежение, преумора, разсеяност, липса на тонус. Слабото кръвоснабдяване в областта на раменете може да доведе до проблеми с горните крайници – изтръпване, бърза умора, схващане, невъзможност ръцете да се натоварват оптимално. Подходящи етерични масла са лавандула, индрише, мента, ванилия, роза. Проблемът може да бъде решен.

 ОТСЛАБВАЩ МАСАЖ

Отслабващият масаж е подходящ за всички, които имат нужда от силно подкрепление в борбата с килограмите. Процедурата действа на всички нива за максимално стимулиране на циркулацията и обменните процеси в кожата. Освобождава от уплътненията и бучките, прави кожата кадифено гладка. Отслабващият масаж активира лимфотока и кръвообръщението, изчиства токсините и придава строен силует. Отслабващият масаж (от 90-те минути 35-40 са отделени само за долни крайници) гарантира отстраняване на целулита и изглаждане релефа на кожата. Като допълнително действие почиства и детоксикира кожата, намалява отоците и подутините, заздравява капилярите. Отстранява мъртвите клетки и подобрява храненето на кожата. Тенът става розов и свеж. Всичко това се получава тъй като масажа стимулира тялото да активира собствените си очистителни процеси. Индивидуален подход!

 БИОМАСАЖ ! ! !

БИОМАСАЖ БИОМАСАЖ БИОМАСАЖ 
За биомасажите на тяло и лице се използват сертифицирани растителни и етерични биомасла – най-доброто, което може да подарите на вашата кожа. Сертифицираните масла са гарант за чистотата на продуктите. Масажите са подходящи за хора с чувствителна кожа, зряла кожа или просто като превантивна мярка за запазване на нейната еластичност и добър вид. Предимства:
   •    100% природен биопродукт
   •    Никакво дразнене на кожата и очите
   •    100% релакс за кожата и ума
Повече информация в статията "Биомасажи. Биокозметика. Биосертификати"
Поглезете се!!!

АРОМАТЕРАПЕВТИЧНИ МАСАЖИ

КРАЛСКИ МАСАЖ
Кралски масаж Кралски масаж Кралски масаж 
Кралският масаж представлява познатия класически масаж, обогатен с елементи на шиацу, китайски масаж и рефлексотерапия, което го прави подходящ при множество заболявания. Ефективен е при стрес и нервно напрежение, мускулни и ставни болки, болки в гърба, уморени крака, умствена преумора, вяло кръвообращение и много други. Задължително се работи с подбрани над 50 вида висококачествени етерични масла (сандалово, ванилия, лайка, джинджифил, здравец), разтворени в масла от кокос, ший, сусам, макадамия, карите, жожоба, авокадо, арган и др. Етеричните масла оказват благотворно въздействие, не само върху кожата, но и върху всички органи, тъкани и системи, подобряват настроението и укрепват имунната система. За повече информация за продуктите вижте статията за растителните масла, а за етеричните масла отдела Ароматерапия
МАСАЖ НА ГЪРБА С ПЧЕЛЕН МЕД
МАСАЖ НА ГЪРБА С ПЧЕЛЕН МЕД МАСАЖ НА ГЪРБА С ПЧЕЛЕН МЕД МАСАЖ НА ГЪРБА С ПЧЕЛЕН МЕД 
Древен способ за прочистване на човешкия организъм чрез извличане на натрупваните с години токсини. Има доказан и бърз ефект при алергия, депресия, безсъние, анорексия, мигрена, ишиас, артрит, сърцебиене, аритмия, бронхит. Масажа с мед е неизменна част от антицелулитните процедури. Въпреки че се работи само на гърба, се извличат токсини от цялото тяло и това се отразява благотворно на целулитните натрупвания. Повече информация има в статията "Масаж с мед извлича токсините"
АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ
АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ 
Работи се със специално подбрани етерични масла за елиминиране на мастните депа, изхвърляне на токсините, подобряване на лимфотока и изглаждане и стягане на кожата. От растителните масла се използват масла, които подпомагат организма в изгарянето на мазнините, укрепват кръвоносните съдове и заздравяват кожната структура и съединителната тъкан. В състава влизат масло от какао, карите, индрише, лавандула, грейпфрут, черен пипер, мирта, палмароза и други. Изготвят се няколко индивидуални масла за всеки етап от работата с клиента. За видим ефект са необходими 10-15 масажа, като честотата се определя според реактивността на първия масаж. При твърд целулит се препоръчва масажите да се правят всеки ден или през ден, при по-мек целулит през 2-3 дни. При закупуване на карта за 9 масажа (270 лв), десетият е безплатен За повече информация вижте в статията "Ах, този целулит".
МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ
МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ 
Извършва със специални масла, които облекчават болките в гърба и кръста, помагат при отоци, гадене, крампи, задържане на течности, предпазват от получаване на стрии и разширени вени. Моля, предупредете за състоянието си при записване на часа, за да се подготвят подходящите масла. А също и ако вече сте родили и кърмите. Масажът може да е на цяло тяло или частичен.

СПА МАСАЖИ

КАКАОВО ИЗКУШЕНИЕ

Шоколадов масаж Шоколадов масаж Шоколадов масаж 

Масажите с какаово масло се предлагат както за тяло, така и за лице. Не е необходимо измиване, както след шоколадов масаж, т.е. маслото остава да действа на кожата дълго след масажа. Какаовото масло е едно от най-ценените в грижата за кожата. Подходящо е за всякаква кожа, но особено за зряла и суха кожа. То:

   •    Подхранва и хидратира кожата
   •    Изглажда бръчките
   •    Има anti-age ефект
   •    Има антицелулитен ефект
   •    Зарежда с хормоните на щастието
   •    Оставя най-вкусното ухание
За повече информация вижте статията „Спа масажи”
ПИНДАСВЕДА
масаж с билкови торбички
Масаж с билкови торбички   Масаж с билкови торбички   Масаж с билкови торбички 
Този масаж е част от Аюрведа - древноиндийската система за поддържане на здравето и жизнения тонус. Чрез него се отстраняват напрежението и стресът, подобрява се кръвообращението, повишава се имунната защита на организма, постига се пълна релаксация. Препоръчва се при безсъние, главоболие, преумора и стрес, понижен имунитет и др. Торбичките, които са основен "инструмент" на масажа, предварително са напълнени със сухи билки според индивидуалното състояние и желания ефект - маточина, невен, лайка, лавандула, липа и др. Преди масажа торбичките се потапят в горещото олио, което изтегля екстракт от активните съставки на лечебните растения.
Ефектът е троен:
- от натиска на масажа
- от топлото олио
- от етеричните масла в билките
Масажът приключва с масаж с малки торбички на лице, ефектът е невероятен – мускулатурата се отпуска, кожата поема активните съставки на билките, а аромата ви пренася в един свят на всемирно спокойствие. 
БИОМАСАЖ НА ТЯЛО
(Вижте най-горе)

КОЗМЕТИЧНИ МАСАЖИ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

КОЗМЕТИЧЕН МАСАЖ

                     Козметичен масаж на лице          Козметичен масаж на лице          Козметичен масаж на лице 

Козметичният масаж на лицето е една от най-ефективните процедури за запазване младостта и свежестта на кожата. Той е познат от дълбока древност и е бил на почит сред известните с красотата си Нефертити и Клеопатра. Към по-важните действия на масажа спадат:

   •    Премахва отоци и кръгове под очите
   •    Подхранва кожата с хранителни вещества и кислород
   •    Тонизира мимическата мускулатура
   •    Увеличава еластичността на съединителната тъкан
   •    Свива порите, премахва комедоните и мъртвите клетки
   •    Предотвратява образуването на бръчки
   •    Премахва напрежението, кожата засиява, появява се усмивка
Повече информация вижте в статията „Козметичен масаж на лице”
КОЗМЕТИЧЕН БИОМАСАЖ

  ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С БИОКОЗМЕТИКА        ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С БИОКОЗМЕТИКА       ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С БИОКОЗМЕТИКА

Козметичният биомасаж е козметичен масаж с биосертифицирани масла - гаранция, че се използват най-добрите масла от цял свят без никакви съмнения за високото качество. Възползвайте се от даровете на природата, за да усетите кожата си съживена и подмладена. За това ще помогнат маслата от морков, шипка, арган, жожоба, вечерна иглика, роза, лайка, бензое и много други. Получавате дълготраен ефект и превъзходен релакс. Ако смятате, че вашата кожа заслужава най-доброто – изберете от програмите за чувствителна кожа или алергии, хидратация, мазна и проблемна кожа, суха и нормална кожа, тонус, подхранване, Anti-age, кожни заболявания - розацея, спукани капиляри, купероза, екземи и дерматити, акне, за мъже и други програми по ваш избор. 

ПИНДАСВЕДА
масаж с билкови торбички за лице (вижте по-горе)

 

МАСАЖ НА ЛИЦЕ СЪС СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ
Кристали Кристали Кристали

Масажът „Кристално спокойствие”:

   •    предотвратява появата на бръчки и фини линии
   •    активира регенерацията на кожата
   •    стимулира кръвообръщението и лимфотока
   •    премахва стреса
   •    води до усещане за благоденствие
   •    подобрява самочувствието
   •    стимулира протичането на позитивна енергия
   •    стимулира способността на тялото да се самолекува

Вижте повече в статията Масаж със скъпоценни камъни за здраве и красота.
 

КОЗМЕТИЧЕН БИОМАСАЖ И БИОМАСКА
Масаж на лице с биомасла и биомаска на лице
Вижте статията „Биомасажи. Биокозметика. Биосертификати”

ПАКЕТИ ЗА ТЯЛО И ЛИЦЕ

КРАЛСКИ И КОЗМЕТИЧЕН МАСАЖ
Кралски масаж на тяло и козметичен масаж на лице
*  *  *  *  *

КРАЛСКИ И БИОМАСАЖ НА ЛИЦЕ
Кралски масаж на тяло и биомасаж на лице
*  *  *  *  *

КРАЛСКИ И ПИНДАСВЕДА ИЛИ СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ
Кралски масаж на тяло и масаж на лице с билкови торбички или със скъпоценни камъни
*  *  *  *  *

БИОМАСАЖ НА ТЯЛО И ЛИЦЕ
Масаж на тяло и лице с биомасла
*  *  *  *  *

БИОМАСАЖ НА ТЯЛО И ЛИЦЕ И БИОМАСКА
Масаж на тяло и лице с биомасла и биомаска на лице
*  *  *  *  *

ВСИЧКИ ТЕРАПИИ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЪС 100% НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, ОЦВЕТИТЕЛИ, АРОМАТИЗАТОРИ И ДРУГИ.
Ако искате да подарите блаженство,
ПОДАРЕТЕ МАСАЖ ! ! !

Талон за масажБИО И НАТУРАЛНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

Био и натурални терапии за лицеБио и натурални терапии за лицеБио и натурални терапии за лице 
След успешно завършен чудесен курс по козметика, най-накрая мога да прилагам превъзходните етерични и растителни масла и други дарове на природата не само върху кожата на тялото, но и върху лицето. Защо реших да навляза и в тази област – невероятното усещане и дълготрайния ефект върху кожата на тялото, които имаме след масаж с такива продукти. Грехота е да не се погрижим с тях и за лицето.
В терапиите за лице, шия и деколте се използват био и натурални растителни и етерични масла, билки, хума и други природни продукти без консерванти, оцветители, ароматизатори, минерални масла и други канцерогенни вещества. Биопродуктите са сертифицирани. Предимствата на био и натуралните терапии:
    Дълготраен резултат без нежелани ефекти
    Невероятно мека и жизнена кожа
    Пълен релакс с вълшебните аромати
    Индивидуален поход към всеки клиент
Ако сте пропуснали да прочетете от Статии – Вредни химикали в козметиката (част I), Растителни масла, Сертифицирана биокозметика, Терапии за лице с биокозметика и натурални продукти и други за ароматерапията.
ВИД ПРОЦЕДУРА ВРЕМЕ ЦЕНА
 ПИЛИНГ (за мазна, зряла, замърсена кожа)
 5 мин  5 лв
 МАСКА (хидратация, тонус, пигментни петна, анти-ейдж, стрес, блясък)
 30 мин
 15/20/25 лв
 МАСАЖ (вижте видовете в Масажи по-горе)
 30 мин  15/20/25 лв
 ОКОЛООЧЕН КОНТУР
 20 мин  15 лв
 ГРИЖА ЗА УСТНИ
 20 мин  15 лв
 ПАРАФИНОВА МАСКА НА ЛИЦЕ (суха, дехидратирана, зряла кожа)
 20 мин  15 лв
 ПАРАФИНОВА МАСКА НА РЪЦЕ (суха кожа, артрит, студени ръце, уморени ръце)  20 мин  10 лв
 ВИД ТЕРАПИЯ
(лице, шия, деколте)
 ВРЕМЕ  ЦЕНА
 ВОДА (трайна хидратация)  60 мин  35 лв
 ЖИВОТ (подхранване)  60 мин  35 лв
 НЕЖНОСТ (алергия, чувствителна кожа)
 60 мин  35 лв
 ПРЕРАЖДАНЕ (регенерация)  60 мин  40 лв
 МАГИЯ (анти-ейдж)  60 мин  40 лв
 ORGANIC (с биокозметика)
 60 мин  50 лв
 МЪЖЕ (подхранване)  60 мин  35 лв
 СТРЕС, БЛЯСЪК, ПРОБЛЕМ, ДЕТОКС и др.  60 мин  35 лв
10% отстъпка за карта от 4 процедури.
Картата важи  45 дни