Петя Пеева, гр. Бургас 8000, GSM: 0887 634891, aromarelax@abv.bg

Посетете ни във Фейсбук

За безплатна информация за нови статии, промоции и продукти от AROMARELAX.EU, моля въведете вашето име и валиден имейл.aromatherapy333.jpg
Начало Отзиви
ВНИМАНИЕ: Този сайт дава обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалисти!!! Авторката не носи отговорност за проведено самолечение!!!
Печат Е-мейл

 О Т З И В И

Забравям да дишам. Връщам се от друг свят!

Ц.


Топлата парафинова маска на стъпалата е едно вълшебство! Усещането за топлина остава още няколко дни, а кожата е мека и гладка. Изчезват тежестта и спазмите в краката.

Л.


Краката ме боляха много и всяка крачка беше изпитание. След само един китайски масаж на стъпалата последва бързо облекчение и болките изчезнаха. Леки като перце! Невероятен ефект!

A.


След простудяване се събудих със схванат врат и силно главоболие. Китайският масаж на гърба и главата освободи врата и проясни главата. Отново мога да се обръщам.

Б.


The organic rose oil massage for body and face is the best one I have ever had.

L.


Very interesting technique and very, very relaxing indeed! A quality web site. Thanks.

A.


Масажът има само един недостатък – че има край! Мога да прекарам така цял ден!

Д.


Безвремие, блаженство, пречистващо просветване под звуците на божествена музика в божествени ръце. Благодаря ти, Петя за ръцете. Дай, Боже, всекиму! С огромна благодарност и преклонение за усещането.

А.


Започнах редовно да правя масажи след тежка операция на крака. Постепенно с помощта на масажите, специалния балсам и подкрепата на Петя се възстанових и продължих да спортувам както преди.

Г.


Това е най-хубавият подарък, който някога съм получавала за 8-ми март!

М.


Спечелихте ме завинаги за каузата масаж. Благодаря и на прекрасните си колеги за уникалното преживяване.

Е.


Имате златни ръце! Всяка частичка от мен е като преродена, а кожата на лицето ми е невероятно мека!

С.


Най-хубавият масаж, който някога са ми правили!

Е., М., И., А. И. и ...


Не на седмото, на осмото небе съм.

В.


Перфектно! По-хубав масаж са ми правили само в Москва, а съм обиколил целия свят.

А.


Днес си подарих летене, прелест, вълшебство. Оставяйки се в ръцете на Петя, бях в друг свят. Страхотно усещане! Освен релакса и удоволствието от масажа, Петя лекува всяка стара и новопоявила се болежка. С точното напипване на точки, места, създава усещане за една топлина и магически въздейства на всяко мое сетиво. Благодаря!

С почит и обич: А.


Дойдох в кабинета на Петя Пеева със силно главоболие, уморена и депресирана. След вълшебния масаж на гърба и главата, който ми направи, се почувствах значително по-добре. Това момиче има златни ръце и талант за работата, която върши. Със сигурност ще дойда отново и отново .... Петя, бъди здрава, за да помагаш на повече хора!

Г.


Многократно съм ползвала услугите на Петя Пеева. За мен тя е най-добрият масажист и ароматерапевт. След всяка среща с нея се чувствам преродена. Благодаря за ръцете, които се грижат за тялото ми. Благодаря на сърцето и ума, които ми дават топлина и най-искрени съвети. Сърдечно благодаря!

В.


Петя Пеева е преди всичко страхотен човек, а също така и страхотен масажист. Моите уважения!

Е.


Много съм доволна от Петя!!!

И.